ÇOCUKLARIN BULDUĞU POŞETTEN ESRAR ÇIKTI

Sinan HARMANCI/AMASYA, () - AMASYA’da iki çocuğun ırmak kenarında buldukları ve daha sonra polise teslim ettikleri poşetin içinden 233.5 gram kubar esrar, 7 gram toz esrar ile 82 uyuşturucu hap çıktı. Amasya İl Emniyet Müdürlüğü...

19 Aralık 2014 Cuma 13:35
ÇOCUKLARIN BULDUĞU POŞETTEN ESRAR ÇIKTI






Sinan HARMANCI/AMASYA, () - AMASYA’da iki çocuğun ırmak kenarında buldukları ve daha sonra polise teslim ettikleri poşetin içinden 233.5 gram kubar esrar, 7 gram toz esrar ile 82 uyuşturucu hap çıktı.
Amasya İl Emniyet Müdürlüğü nizamiyesinde nöbet tutan görevlilerin yanına gelen 2 çocuk, Göllü Bağları mevkiinde ırmak kenarında içinde yeşil renkli bitki parçacıkları olan poşet bulduklarını söyledi. Poşeti açan polisler içinde 233.5 gram kubar esrar, 7 gram toz esrar ve 82 uyuşturucu hap olduğunu belirledi.
Bunun üzerine polis tarafından bölgede çalışma başlatıldı. Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 30 yaşındaki Kenan. Ö.'nün park halindeki otomobilinin içinde bir şeyler aradığını gördü. Şüpheli polisleri görünce otomobilden çıkardığı poşeti yere attı. Polis Kenan Ö.’yü yakalarken attığı poşeti de aldı. Bu poşetin içinde de 19.50 gram kubar esrar bulundu. Kenan. Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.