Çocuklarının önünde eşini öldürüp intihar etti

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 13 yıllık eşi 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Yasemin Çakar'ı, 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle öldürdükten sonra, aynı tüfekle intihar etti. Olay, bugün...

06 Mart 2015 Cuma 16:22
Çocuklarının önünde eşini öldürüp intihar etti






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 13 yıllık eşi 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Yasemin Çakar'ı, 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle öldürdükten sonra, aynı tüfekle intihar etti.
Olay, bugün öğle saatlerinde Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Nakliyecilik yapan Şehmus Çakar, geçimsizlik nedeniyle 1 ay önce evi terk ettikten sonra geri dönen eşi Yasemin ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Şehmus Çakar, biri 3 aylık, diğerleri 3 ve 7 yaşında olan çocukların gözü önünde evdeki av tüfeğiyle eşine ateş etti. Eşinin öldüğünü gören Şehmus Çakar, aynı tüfeği kendi çenesine dayayıp ateşledi.
10 YAŞINDAKİ AĞABEYLERİ OKULDAN DÖNDÜ

Silah sesini duyan komşularının ihbarıyla gelen polis, girdiği evde Çakar çiftinin cesediyle karşılaştı. Bu sırada içeride bulunan çocuklar ise komşular tarafından dışarı çıkarıldı. 3 çocuk, okulda olan 10 yaşındaki ağabeylerinin de gelmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.
Geçimsizlik nedeniyle zaman zaman kavga ettikleri  ve birkaç kez ayrılıp birleştikleri belirtilen çiftin cesetleri olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayı duyarak eve gelen çiftin yakınları ise sinir krizi geçirdi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.