Çöp Kamyonunun Çarptiği 2 Öğrenci Yaralandı

KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun İlçesi'nde, çöp kamyonunun çarptığı yaşları 17 olan Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer adlı lise öğrencileri yaralandı. Kaza, öğleden sonra Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımdan...

30 Eylül 2014 Salı 18:58
Çöp Kamyonunun Çarptiği 2 Öğrenci Yaralandı






KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun İlçesi'nde, çöp kamyonunun çarptığı yaşları 17 olan Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer adlı lise öğrencileri yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımdan yola kontrolsüz şekilde inen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Beyhan Dişçeken ve Şeyma Acer'e, bu sırada yolda temizlik yapan Göksun Belediyesi'ne ait A.K. yönetimindeki çöp kamyonu çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere düşerek yaralanan öğrenciler, ambulansla Göksun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü A.K.'nin ifadesinin alınması için emniyete götürüldüğü kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.