Çöp şikayeti kavgasında kan aktı

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturduğu binanın önüne çöp döktüğü gerekçesiyle bacanağını belediyeye şikayet eden 61 yaşındaki Ahmet T., tartıştığı bacanağının damadı 29 yaşındaki Salih...

08 Mart 2015 Pazar 18:31
Çöp şikayeti kavgasında kan aktı






Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturduğu binanın önüne çöp döktüğü gerekçesiyle bacanağını belediyeye şikayet eden 61 yaşındaki Ahmet T., tartıştığı bacanağının damadı 29 yaşındaki Salih K. ve yakını 17 yaşındaki Mustafa B.'yi tabancayla yaraladı.
Oba Mahallesi'nde dün saat 11.00 sıralarında yaşanan olayda, Salih K. ve Mustafa B., çöp dökme şikayeti yüzünden Ahmet T. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Ahmet T. tabancayla Salih K. ve Mustafa B.'ye ateş etti. Ahmet T. olay sonrası kaçarken, yaralanan Salih K. ve Mustafa B. ambulanslarla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Salih K.'nın durumunun ciddi olduğu, vücuduna tek kurşun isabet eden Mustafa B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ahmet T. de olayın ardından dün akşam saatlerinde avukatıyla Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne teslim oldu.
İfadesinde Salih K. ve Mustafa B.'nin kendisine saldırması üzerine savunma amaçlı silahına sarıldığını ve rastgele ateş ettiğini belirten Ahmet T., güvenlik önlemleri altında bugün Alanya Adliyesi'ne çıkarıldı. Ahmet T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.