Çorum’da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

ÇORUM Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şube ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan 8 ayrı operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 3'ü tutuklandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube...

22 Kasım 2014 Cumartesi 10:38
Çorum’da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama






ÇORUM Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şube ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan 8 ayrı operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 3'ü tutuklandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde, il genelinde uyuşturucu madde suçları ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar ve gümrük kaçağı malzemelerin kente girişi, sevkiyat ve satışının önüne geçmek, haksız rekabeti ve vergi kaybını önlemek amacıyla 8 ayrı operasyon yapıldı. Operasyonlarda 95.14 gram esrar maddesi, 1.85 gram sentetik kannabinoid, 11 adet uyuşturucu içerikli hap ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile 19 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara, 51 adet kayıt dışı cep telefonu, 513 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 20 kişiden 3'ü tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.