DBP'den gözaltı protestosu

HAKKARİ'de, hakkında yakalama kararı bulunan bir DBP'linin dün akşam saatlerinde polisler tarafından gözaltına alınması, DBP Hakkari il örgütü tarafından yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto edildi. Hakkari'de dün akşam...

27 Mart 2015 Cuma 20:04
DBP'den gözaltı protestosu






HAKKARİ'de, hakkında yakalama kararı bulunan bir DBP'linin dün akşam saatlerinde polisler tarafından gözaltına alınması, DBP Hakkari il örgütü tarafından yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto edildi.
Hakkari'de dün akşam saatlerinde hakkında yakalama kararı olan bir DBP gençlik kolları çalışanının Kayacan Caddesi üzerinde gözaltına alınması bugün yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto edildi. Yürüyüşe aralarında Hakkari Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, DBP Hakkari İl Başkanı Musa Çiftçi, HDP Hakkari İl Başkanı Zeynep Besi Dara ve yaklaşık 500 kişi katıldı. Slogan atarak yürüyüşe geçen kalabalık belediye binası önüne gelerek burada basın açıklaması yaptı. Açıklama yapan DBP Hakkari İl Başkanı Musa Çiftçi, "Dün partimizin önünde halkın yanında bizim genel merkez gençlik kolları çalışanımız gözaltına alındı. Kürt halkının çözüm sürecinin hayata geçmesi adına duyarlı davranmasına rağmen birilerinin Hakkari'yi provake ve terörize etmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Çalışanımızın derhal serbet bırakılmasını istiyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.