Define avcıları yakalandı

DÜZCE merkeze bağlı Osmanca Köyü'nde define bulma hayali ile 15 metre derinliğinde çukur açan 5 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Osmanca Köyü'nde ormanlık arazi içerisinde kazı yapıldığının...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 11:48
Define avcıları yakalandı






DÜZCE merkeze bağlı Osmanca Köyü'nde define bulma hayali ile 15 metre derinliğinde çukur açan 5 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Osmanca Köyü'nde ormanlık arazi içerisinde kazı yapıldığının ihbar edilmesi üzerine harekete geçti. Jandarma ekipleri 5 kişiyi kazı yaparken suçüstü yakaladı. Kayalıkların arasında 15 metre derinliğinde çukur açan kişilerin çukurun içerisinde çalışmak için jeneratör, hava borusu ve vinç kurdukları görüldü. Jandarma D.U, B.D, C.A, Z.T. ve F.U.'yu gözaltına alırken, kazıda kullanılan malzemelere ise el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.