Deniz Faciasında Ölü Sayısı 25 Oldu

Erhan TEKTEN/İSTANBUL, ()  BU sabah bir balıkçı teknesinden denize bırakılan ağlara bir çocuğa ait cansız beden takıldı. Böylece Rumeli Feneri'ndeki facianın ardından denizde çıkarılan ceset sayısı 25 oldu. 12 kayıbın aranmasına,...

06 Kasım 2014 Perşembe 14:19
Deniz Faciasında Ölü Sayısı 25 Oldu






Erhan TEKTEN/İSTANBUL, ()  BU sabah bir balıkçı teknesinden denize bırakılan ağlara bir çocuğa ait cansız beden takıldı. Böylece Rumeli Feneri'ndeki facianın ardından denizde çıkarılan ceset sayısı 25 oldu. 12 kayıbın aranmasına, denizde ve sahil kesiminde devam ediliyor.

Deniz faciasının ardından kayıpları bulmak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bugünkü arama çalışmaları AFAD, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kurtarma Birliği ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleriyle sürüyor.

1 UÇAK, 1 HELİKOPTER, 1 GEMİ, 11 BOT, ÇOK SAYIDA UZMAN İNSAN GÜCÜ
Aramalarda 6'sı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın olmak üzere toplam 11 bot, 1 uçak, 1 helikopter ve sonar araması bulunan Sahil Güvenlik Gemisi kullanılıyor.. AFAD, İBB ve Sarıyer Belediyesi ekipleri de aramalarını karada, sahil kesimlerinde sürdürüyor. Karadan yapılan aramaların Rumeli Feneri ile Demirci Köyü Uzunya Plajı arasındaki bölgede yoğunlaştırıldığı bildirildi. Arama çalışmalarına balıkçı tekneleri de destek veriyor.

BALIKÇI AĞINDAKİ ÇOCUK BEDENİ
Öte yandan bu sabah balık avlamaya çıkan Serhat Reis -1 adlı tekneden denize bırakılan ağlara sabaha karşı 17.00 sıralarında bir çocuğa ait cansız beden takıldı. Uzunya açıklarında Kıyı Emniyeti'ne bağlı deniz aracına verilen ceset Çayırbaşı limanına getirildi. Böylece faciada cansız bedenlerine ulaşılan mülteci sayısı 25'e yükseldi.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.