Denizde kaybolan ağabeyi için ağıt yaktı

SAMSUN'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Gözleri önünde ağabeyi denizde kaybolan 16 yaşındaki Kardelen Kır'ın, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam....

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:34
Denizde kaybolan ağabeyi için ağıt yaktı






SAMSUN'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Gözleri önünde ağabeyi denizde kaybolan 16 yaşındaki Kardelen Kır'ın, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek gözyaşı döküp ağıt yakması yürekleri dağladı.
Olay bugün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kız kardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Çevredekiler dalgalı denizde yardım etmek istedi. Ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu.
İhbar üzerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçlar ile Sahil GÜvenlik karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri denizde kaybolan Yusuf Ozan Genç'i botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak sonuç alınamadı. Yakınlari gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Dzan Genç'in kız kardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diye ağıt yaktı. Yusuf Ozan Genç'i arama çalışmalara hava kararana kadar devam edeceği, bulunamaması halinde arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.