Denizli'de Mantar Bir Aileyi Zehirledi

Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - DENİZLİ'nin Kale İlçesi'nde, ormandan mantar toplayıp yiyen üç kişilik aile zehirlendi. Ortatepe Mahalle'de yaşayan 32 yaşındaki Ali Rıza Meydan, eşi 29 yaşındaki Serpil Meydan ile çiftin kızları 13 yaşındaki...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:08
Denizli'de Mantar Bir Aileyi Zehirledi






Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - DENİZLİ'nin Kale İlçesi'nde, ormandan mantar toplayıp yiyen üç kişilik aile zehirlendi.
Ortatepe Mahalle'de yaşayan 32 yaşındaki Ali Rıza Meydan, eşi 29 yaşındaki Serpil Meydan ile çiftin kızları 13 yaşındaki Gamzenur Meydan, dün öğle saatlerinde ormanlık alanda yenilebilir bir tür olan 'çıntar' zannettiği mantarlardan topladı. Aile akşam yemeğinde mantar sote yapıp yedi. Yemekten sonra aile bireyleri fenalaşınca yakınları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Zehirlenen Meydan ailesi, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Rıza Meydan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, midesi yıkanan eşi ile kızının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.