Derbiyi kafeteryada izlemeye giden gençler kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

KASTAMONU'da, kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza, dün akşam Kastamonu-Ankara karayolundaki Havaalanı Kavşağı'nda meydana geldi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için bir kafeteryaya...

09 Mart 2015 Pazartesi 10:53
Derbiyi kafeteryada izlemeye giden gençler kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı






KASTAMONU'da, kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, dün akşam Kastamonu-Ankara karayolundaki Havaalanı Kavşağı'nda meydana geldi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için bir kafeteryaya giden 20 yaşındaki Hüseyin Çavdar yönetimindeki 37 SC 698 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada yaralanan Fenerbahçe taraftarları sürücü Hüseyin Çavdar, yanındaki arkadaşları 20 yaşındaki Hüseyin Koçoğlu ve 19 yaşındaki Sercan Çetin, Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Koçoğlu, yapılan müdahaleye rağmen sabaha karşı öldü. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.