Dereye düşen Suriyeli çocuk kayboldu

Edip TEKİN/BURSA, () - BURSA'da, dere kenarında oynayan Suriyeli ailenin 6 yaşındaki oğlu Ahmet Abdullah, dereye düşüp kayboldu. Akıntıya kapılan çocuğun bulunması için arama çalışması başlatıldı.  Yıldırım İlçesi'ne bağlı...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:12
Dereye düşen Suriyeli çocuk kayboldu






Edip TEKİN/BURSA, () - BURSA'da, dere kenarında oynayan Suriyeli ailenin 6 yaşındaki oğlu Ahmet Abdullah, dereye düşüp kayboldu. Akıntıya kapılan çocuğun bulunması için arama çalışması başlatıldı. 
Yıldırım İlçesi'ne bağlı Erikli Mahallesi'nde oturan Suriyeli aile, Şirievler'de oturan akrabalarını ziyarete gitti. Öğleden sonra pikniğe çıkan aileler, Deliçay'ın kenarına oturdu. Bu sırada dengesini kaybeden Ahmet Abdullah isimli çocuk, karların erimesi ile su seviyesi yükselen dereye düşerek kayboldu. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen AKUT ve Sivil Savunma ekipleri, yaptıkları aramalardan sonuç alamadı. Bunun üzerine Yalova Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi ekiplerinden destek istendi. Yaklaşık bir saat sonra belirtilen yere gelen Yalova Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Deniz Polisi de aramalara katıldı. Arama çalışmalarının gece boyunca devam edeceği açıklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.