Dha Ekibi Kaza Geçirdi; Arkadaşlarımızın Durumu İyi

ERMENEK (Karaman), () - KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili gelişmeleri takip eden Doğan Haber Ajansı ekibi kaza yaptı. Otomobilleri uçuruma yuvarlanan muhabir arkadaşlarımız Tolga Yanık ve Akif Özdemir, kazayı hafif sıyrıklarla...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:02
Dha Ekibi Kaza Geçirdi; Arkadaşlarımızın Durumu İyi






ERMENEK (Karaman), () - KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili gelişmeleri takip eden Doğan Haber Ajansı ekibi kaza yaptı. Otomobilleri uçuruma yuvarlanan muhabir arkadaşlarımız Tolga Yanık ve Akif Özdemir, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kaza bugün öğle saatlerinde kömür ocağı yakınında meydana geldi. Geçen salı günü su baskını sırasında ocakta mahsur kalan ve 9 gündür kurtarılmayı bekleyen işçilerin yakınlarıyla röportaj yapan Konya Bürosu muhabiri Tolga Yanık ve Adana Bürosu muhabiri Akif Özdemir, ocağın bulunduğu bölgeye dönüşe geçti. Ocak yakınındaki stabilize yolda otomobil kontrolden çıktı. Yaklaşık 8 metre derinlikteki dere yatağına uçan otomobildeki Tolga Yanık ile Akif Özdemir, çağrılan ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Doktorlar ilk tedavileri yapılan muhabir arkadaşlarımız Tolga Yanık ve Akif Özdemir'in sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Şahin, "Gerekenler yapıldı, röntgen ve ultrason çekildi, herhangi sıkıntılı bir durumları yok. Bir süre müşahede altında tutacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ezra 2014-11-05 17:06:42

geçmiş olsun arkadaslar