Dilara Kandak cinayeti; Polis katilin peşinde

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Gölbent mevkiinde bir tarlada cesedi battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak bulunan Dilara Kandak cinayeti bölgede oturan vatandaşları şoke etti.

05 Mart 2018 Pazartesi 03:08
Dilara Kandak cinayeti; Polis katilin peşinde






Dilara Kandak cinayeti; Polis katilin peşinde


Son Dakika Antalya, Battaniyeye sarılarak bir tarlaya gömülü olarak cesedi bulunan 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'nda inceleniyor. Polis olayı aydınlatmak için çalışma başlattı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alanı içindeki tarlaya gömülmüş bir kadın cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan cesedin kimliğinin 2 çocuk annesi Dilara Kandak'a (23) ait olduğu belirlendi.

Edinilen ilk bilgilere göre göre, olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kandak'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Cengiz 2018-03-05 18:30:05

Allah aşkına yapmayın böyle şeyleri (sevgilim askım karım) dediğin kişiye böyle yapmak şerefsizlik değil mi

Avatar
ezgi bobur 2018-03-06 13:31:01

Allah rahmet eylesin