Diyabarkır'da polis aracına silahlı saldırı: 1 polis ile 2 sivil yaralı

DİYARBAKIR'ın Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis ile, yoldan geçmekte olan 2 vatandaş yaralandı. Duruma ağır olan polis memuru ile 2 vatandaş hastanede tedaviye alınırken, ilçede...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 23:51
Diyabarkır'da polis aracına silahlı saldırı: 1 polis ile 2 sivil yaralı






DİYARBAKIR'ın Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis ile, yoldan geçmekte olan 2 vatandaş yaralandı. Duruma ağır olan polis memuru ile 2 vatandaş hastanede tedaviye alınırken, ilçede bir kişi olduğu belirtilen saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Bugün saat 22.45'te Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan resmi polis aracına , kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin buyuk korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan 1 polis memuru ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan ve ismi henüz açıklanmayan polis memuru ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan sbaldıganın yakalanması için ilçe genelinde Özel Harekat polisleri ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.