Diyarbakır havalimanına tünel kazarak girmek istemişler

Diyarbakır havalimanına tünel kazarak sızma girişiminde bulunan bir kişi evinde tünel kazarken suç üstü yakalandı.

09 Eylül 2016 Cuma 15:03
Diyarbakır havalimanına tünel kazarak girmek istemişler






Diyarbakır havalimanına tünel kazarak girmek istemişler

Terör örgütü PKK'nın  Diyarbakır'da hain planı son anda çökertildi. Havalimanı'na 50 metra mesafede bulunan bir evden, Diyarbakır havalimanına tünel kazarak sızmaya çalışıldığı ihbarı üzerine harekete geçen terörle mücadele şubesi ekipleri, evde tünel kazan zanlıyı suç üstü yakaladı. Zanlı define aramak için tünel kazdığını iddia etse de, soruşturma genişletilerek sürüyor.

ŞIRNAK'TA SIZMA GİRİŞİMİ: 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli Derecik bölgesinde operasyon yapan TSK birliklerine sızmaya çalışan bir teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
TSK'dan yapılan açıklamada, 9 Eylül 2016 tarihinde Şemdinli Derecik bölgesinde operasyon yapan TSK birliklerine sızmaya çalışan bir teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Son Güncelleme: 09.09.2016 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.