Diyarbakır Hazro'da hain saldırı; Yaralılar var

Nöbet değişimi sırasında ağır silahlarla saldırı düzenleyen bir grup teröristle çatışmanın çıktığı Hazro'ya çok sayıda ambulans gönderildi. Gelen ilk bilgilere göre 6 asker yaralandı.

29 Mart 2018 Perşembe 14:59
Diyarbakır Hazro'da hain saldırı; Yaralılar var






Diyarbakır Hazro'da hain saldırı; Yaralılar var


Son dakika haberine göre, Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde askerlerin görev değişimi sırasında teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralıların olduğu bildirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde askerlerin görev değişimi sırasında teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırı bölgesinden gelen ilk haberlere göre, açılan ilk ateş sırasında yaralanan askerler var. 

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, PKK'lı teröristler Hazro ilçesine bağlı Koçbaba Köyü mevkisinde askeri araca uzun namlulu silah ve roketatarla saldırıda bulundu.

1'İ AĞIR 6 ASKER YARALANDI

Saldırıda 1'i ağır 6 asker yaralandı. Yaralılar Hazro ve Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.


Bölgede halen sıcak temasın devam ettiği bildiriliyor. Hazro ilçesinden çok sayıda ambulans çatışma bölgesine gönderildi.

Son Güncelleme: 29.03.2018 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.