Diyarbakır Kulp'tan acı haber, 2 şehit var

Kulp Lica Karayolu'nda askeri birliğin geçişi sırasında patlatılan el yapımı patlayıcı can aldı. 2 asker şehit

01 Ağustos 2017 Salı 11:29
Diyarbakır Kulp'tan acı haber, 2 şehit var






Diyarbakır Kulp'tan acı haber, 2 şehit var


Terör örgütü PKK yandaşları tarafından tuzaklanan patlayıcının infilat etmesi sonucu 2 asker şehit düştü.

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu. Saldırıyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği'nden de açıklama yapıldı.

Diyarbakır'ın Lice ve Kulp kırsalı arasındaki bölgede askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi, saldırıda bir binbaşı ve binbaşının koruması olan bir uzman çavuş şehit oldu.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde;

"Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında Diyarbakır İli Lice İlçesi Kuzeyinde icra edilen operasyon esnasında teröristlerce döşenmiş olan mayın/EYP’ye basılması neticesinde (2) kahraman silah arkadaşımız olay yerinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Son Güncelleme: 03.08.2017 04:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.