Diyarbakır'da Başhekim Dr, Şenol Gedik'e silahlı saldırı

Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şenol Gedik kuruma giderken yolda silahlı saldırıya uğradı. Dr. Gedik'e saldıran kişiler kaçtı.

23 Şubat 2016 Salı 09:59
Diyarbakır'da Başhekim Dr, Şenol Gedik'e silahlı saldırı






Diyarbakır'da Başhekim Dr, Şenol Gedik'e silahlı saldırı

Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Şenol Gedik, mesaiye gelmek için aracıyla hastaneye geldiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı..

Mesaiye gelmek için aracıyla hastaneye gelen Başhekim Gedik, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı. Gedik, saldırıda yara almazken, yanında bulunan bir görevli parmağından yaralandı.

Saldırganın yakalanmasına yönelik polis çalışma başlattı. Saldırganın tespiti için hastane kamera kayıtları incelemeye alındı. Kamu Hastaner Genel Sekreteri Dr. Murat Kangın olay sonrası hastaneye gitti. (Habertürk)


Son Güncelleme: 23.02.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.