Diyarbakır'da Olaylı Gece: 1 Yaralı

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR'da çıkan olaylara müdahale eden polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de havaya uyarı ateşi açtığı sırada bir kişi nereden geldiği belli olmayan kurşunla yaralandı. Diyarbakır'da...

29 Kasım 2014 Cumartesi 00:55
Diyarbakır'da Olaylı Gece: 1 Yaralı






DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR'da çıkan olaylara müdahale eden polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de havaya uyarı ateşi açtığı sırada bir kişi nereden geldiği belli olmayan kurşunla yaralandı.
Diyarbakır'da PKK'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle merkez Sur İlçesi Melik Ahmet Semti'nde akşam saatlerinde bir grup yol kapatıp gösteri yaptı. Polis, gruba gazla müdahale ederek dağıttı. Bu sırada bir süre olaylar yaşandı. Grup, İskenderpaşa Mahallesi'ndeki ara sokaklara yeniden toplanmak için kaçtı. Polislerde grubu takip etti. Ara sokaklarda toplanan gruplar polise molotof ve havai fişek attı. Polis ekipleri de gruba gaz bombası atarak dağıtmak istedi. Bu sırada polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Polislerde de havaya uyarı ateşi açtı. Bu sırada B.A., adındaki bir kişi nereden geldiği belli olmayan kurşunla karnından ve bacağından yaralandı. Çevrede bulunanlar tarafından yaralı B.A., Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.