Diyarbakır'da PKK'lılarla polis çatıştı: 2 kişi yaralandı

DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'nde yol kapatan PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'liler ile polis arasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen 2 kişi kurşunların isabet etmesiyle yaralandı. Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Melik...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 00:17
Diyarbakır'da PKK'lılarla polis çatıştı: 2 kişi yaralandı






DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'nde yol kapatan PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'liler ile polis arasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen 2 kişi kurşunların isabet etmesiyle yaralandı.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Melik Ahmet Caddesi üzerinde yol kesen bir grup YDG-H'li, bölgeye gelen polis ekiplerine ateş açıp, molotof ve el yapamı patlayıcı attı. Polislerin de ateşe karşılık vermesi üzerine yaşanan kısa süreli çatışmada iddiaya göre cadde üzerindeki bir marketten çıktıkları belirtilen 2 kişi kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayların yaşandığı caddeyi kapatarak, saldırganları yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.