Diyarbakır'da son durum, 5 Yıldızlı otele roketli saldırı

Teröristler, sokağa çıkma yasağı uygulanan bölgeye yakınlığı ile bilinen 5 yıldızlı bir otele roketli saldırı düzenledi

26 Ocak 2016 Salı 22:30
Diyarbakır'da son durum, 5 Yıldızlı otele roketli saldırı






5 Yıldızlı otelden polise keskin nişancı ile saldırdılar

Diyarbakır'da son durum, Teröristler 5 yıldızlı lüks otele roketli saldırı düzenledi. Polis ekiplerinin kontrolü altında bulunan otelin, can güvenliği nedeniyle boşaltıldığı bildiriliyor. Daha önce aynı otel için 'Yaralı teröristlerin tedavi edildiği' iddiaları ortaya atılmıştı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce çatı katında keskin nişancı polislerin görev yaptığı bir otele roketatarlı saldırı yapıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, sokağa çıkma yasağının 56'ncı gününde devam ettiği merkez Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Arkası yasaklı bölgeye bakan ve çatı katında keskin nişancı özel harekat polislerinin görev yaptığı 5 yıldızlı bir otele teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.
Saldırıda, roket mermisi otelin 4'üncü katına isabet ederken, otelin bölgedeki yasak nedeniyle boş olması olası bir faciayı önledi. Saldırının ardından otelde yangın da çıkarken, bölgeden dumanlar yükseldi.

Son Güncelleme: 26.01.2016 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
diyarkentli 2016-01-27 14:22:52

yahu yeter millet bıktı bu işlerden