Diyarbakır'da teröristler bombayla saldırdı

DİYARBAKIR'ın Sur İlçe Kaymakamlığı ile Ak Parti ilçe teşkilatının bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. Olay, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde saat...

29 Eylül 2014 Pazartesi 23:36
Diyarbakır'da teröristler bombayla saldırdı






Diyarbakır'da teröristler bombayla saldırdı

DİYARBAKIR'ın Sur İlçe Kaymakamlığı ile Ak Parti ilçe teşkilatının bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Olay, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup Sur Kaymakamlığı ile Ak Parti İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ve molotofla saldırı düzenledi. Saldırıda molotof ve el yapımı patlayıcı binanın girişinde bulunan nöbetçi noktasına isabet etti. Ses bombası olduğu belirtilen patlayıcının infilak etmesi sonucu binanın camları kırıldı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.