Diyarbakır'da Toprağa Gömülü 1.5 Ton Esrar Ele Geçirildi

Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, ()- DİYARBAKIR'ın Lice İlçesin'de polis ve Jandarma ekiplerinin hava destekli düzenlediği operasyonda toprağa gömülü 1.5 ton esrar ele geçirildi. Ekipler Lice İlçesi Tepe köyünde yüklü miktarda uyuşturucu...

24 Ekim 2014 Cuma 10:54
Diyarbakır'da Toprağa Gömülü 1.5 Ton Esrar Ele Geçirildi






Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, ()- DİYARBAKIR'ın Lice İlçesin'de polis ve Jandarma ekiplerinin hava destekli düzenlediği operasyonda toprağa gömülü 1.5 ton esrar ele geçirildi.
Ekipler Lice İlçesi Tepe köyünde yüklü miktarda uyuşturucu olduğu bilgisini aldı. Bu sabah köye insansız hava araçları ve hava destekli operasyon düzenleyen güvenlik güçleri belirlenen noktada yaptıkları aramada toprağa gömülü halde 1.5 ton esrar buldu. Uyuşturucu ile bağlantısı olan kişiler araştırılıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.