Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: 1'i ağır 3 asker yaralandı (4)

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: 1'i ağır 3 asker yaralandı' başlıklı haberimize ek olarak verdiğimiz 'YARALI UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU' ara başlıklı bölümü kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:57
Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: 1'i ağır 3 asker yaralandı (4)







Sayın Yazıişleri müdürlerine
'Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: 1'i ağır 3 asker yaralandı' başlıklı haberimize ek olarak verdiğimiz 'YARALI UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU' ara başlıklı bölümü kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle yeniden veriyoruz.
----------------

YENİDEN

YARALI UZMAN ÇAVUŞ ERZURUM'DA TEDAVİDE
Doğubeyazıt-Gürbulak karayolunda devriye görevi yaparken, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan 3 askerden 2'si Doğubeyaçıt'ta tedavi görürken, durumu ağır olan uzman çavuş, Erzurum'a sevk edildi.
Jandarma Uzman Çavuşun kaldırıldığı Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Bu arada saldırının ardından helikopter desteğiyle Ağrı Dağı'nda yuvalanan teröristlere karşı başlatılan operasyon ise sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.