Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: PKK saldırılarında cip kullanmış

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sürdürülen operasyonlarda PKK’nın bugün gerçekleştirdiği saldırı sırasında kullandığı siyah bir cip bulundu.

29 Temmuz 2015 Çarşamba 20:02
Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: PKK saldırılarında cip kullanmış






Doğubayazıt'ta PKK ile çatışma: PKK saldırılarında cip kullanmış

ÖRGÜTÜN KULLANDIĞI CİP BULUNDU 

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sürdürülen operasyonlarda PKK’nın bugün gerçekleştirdiği saldırı sırasında kullandığı siyah bir cip bulundu. Çatışmanın ardından PKK'lıların cipi Barındı köyü yakınlarında bırakarak Ağrı Dağı'na kaçtıkları tahmin ediliyor. Çatışma sırasında delik deşik olan cipe el konuldu. Karanlık çökmesiyle birlikte bölgedeki operasyonlara son verildi.


GÜRBULAK SINIR KAPISINDA BOMBA PANİĞİ YAŞANDI

Öte yandan bugün saat 17.00 sıralarında İran'a açılan Gürbulak Sınır kapısı yakınlarında bulunan bir çanta nedeniyle bomba paniği yaşandı. İran TIR'larının yanında bir çantanın olduğu ihbarını alan jandarma, araçları ve vatandaşları olay yerinden uzaklaştırarak bomba imha uzman ekibini çağırdı. Özel eğitimli jandarma köpekleriyle yapılan aramanın ardından uzmanlar, çantayı fünye ile patlattı. Çantada elbise olduğu görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.