Doğubayazıt’ta yol kapatan göstericilere müdahele

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesinde lastik yakarak yolu kapatan göstericilere polis, müdahale etti. Doğubayazıt ilçe genelinde çatışmalara ve operasyonlara tepki göstermek için dün saat 21.00 sıralarında tencere-tava ve ışık söndürme...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:44
Doğubayazıt’ta yol kapatan göstericilere müdahele






AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesinde lastik yakarak yolu kapatan göstericilere polis, müdahale etti.
Doğubayazıt ilçe genelinde çatışmalara ve operasyonlara tepki göstermek için dün saat 21.00 sıralarında tencere-tava ve ışık söndürme eylemi yapıldı. Dün gece de yapılan eylemin ardından çarşı merkezindeki inzibat köprüsü üzerine çıkan bir grup, yolda lastik yakarak araçların geçişine engel oldu.
Olay yerine gelen polis, gruba müdahale ederek ateşi söndürmeye çalıştı. Ara sokaklara kaçan göstericiler bir süre burada polisi taşladı. Polis ateşi söndürdükten sonra yolu trafiğe açtı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.