Dördüncü kattan düşen 14 aylık Abdulkadir yaşam mücadelesi veriyor

Hasan BOZBEY / ORHANGAZİ(Bursa), () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, annesinin misafir olarak gittiği dördüncü kattaki dairenin balkon parmaklıkları arasından beton zemine düşerek ağır yaralanan  14 aylık Abdülkadir İnsel,...

30 Mart 2015 Pazartesi 11:30
Dördüncü kattan düşen 14 aylık Abdulkadir yaşam mücadelesi veriyor






Hasan BOZBEY / ORHANGAZİ(Bursa), () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, annesinin misafir olarak gittiği dördüncü kattaki dairenin balkon parmaklıkları arasından beton zemine düşerek ağır yaralanan  14 aylık Abdülkadir İnsel,  Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde  yaşam savaşı veriyor. 
Orhangazi İlçesi’nin Soydaşkent Sitesi’nde oturan Nejdat İnsel ve Hülya İnsel çiftinin üç çocuğunun en küçüğü olan Abdülkadir İnsel, dün annesiyle birlikte gittiği komşu ziyaretinde bir anda gözden kayboldu.
Mevlit okunan komşu evinde Abdulkadir’in yokluğu fark edilip aramaya başlanırken, ağlama sesi üzerine küçük çocuk binanın arka bölümünde kanlar içinde bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Abdülkadir İnsel, durumu ağır olduğu için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Abdülkadir’in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.