Down Sendromlu Adem kayboldu

Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da pazar günü öğle saatlerinde sigara içmek için evden  çıkan down sendromlu 35 yaşındaki Adem Şahin kayboldu. Şahin'in bulunması için yardım çağrısı yapan ağabeyi İbrahim Şahin, "Görenler...

04 Ağustos 2015 Salı 18:10
Down Sendromlu Adem kayboldu






Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da pazar günü öğle saatlerinde sigara içmek için evden  çıkan down sendromlu 35 yaşındaki Adem Şahin kayboldu. Şahin'in bulunması için yardım çağrısı yapan ağabeyi İbrahim Şahin, "Görenler insanlık adına 155'e bildirsin" dedi.
İsmet Paşa Mahallesi'ndeki, TOKİ evlerinde ağabeyinin yanında kalan down sendromlu Adem Şahin, pazar günü öğle saatlerinde hava almak için evden çıktı. Sigara bağımlısı genç, akşama kadar eve dönmeyince yakınları, hayatından endişe ederek aramaya çıktı.
Adem Şahin'i bulabilmek için el ilanları bastırıp, polise haber veren ağabeyi İbrahim Şahin, "Apartman dairesinde kapalı kalmaktan sıkılmış, hava almak ve sigara içmek için dışarı çıkmış. Normal zamanlarda, evden kısa süreli uzaklaşıyordu. Ama mutlaka bir akrabamıza giderdi. Önce yine onların yanına gitmiş olabileceğini düşündük. Haberleştik, kimseye gitmemiş. Hayatından endişe etmeye başladık. Polis merkezine giderek kayıp ilanı verdik" dedi.

Fiziksel görünümüne rağmen 7-8 yaşlarındaki çocuğun davranışlarına sahip olan Adem Şahin'in, yüzme bilmediği için kanaldan korktuğunu ifade eden İbrahim Şahin, "Kesinlikle kanala yaklaşmaz, çünkü korkardı. Ama birileri iteklemiş olabilir. Sosyal medya üzerinden duyuru yaptık. Polise bildirdik, görünlerin ya da haberi olanların 155'e bildirmesini istiyoruz" çağrısında bulundu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.