Düğün magandaları dehşet saçtı: 2 ağır yaralı

KONYA'da lise öğrencisi 16 yaşındaki Hüseyin Bozkuş gittiği düğünde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sırtından vurularak ağır yaralandı. Başka bir düğünde...

30 Ağustos 2015 Pazar 12:53
Düğün magandaları dehşet saçtı: 2 ağır yaralı






Düğün magandaları dehşet saçtı: 2 ağır yaralı

Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da lise öğrencisi 16 yaşındaki Hüseyin Bozkuş gittiği düğünde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sırtından vurularak ağır yaralandı. Başka bir düğünde ise fabrika işçisi 41 yaşındaki Rahim Eken, havaya ateş etmek isteyen 30 yaşındaki Mehmet K.'nın tabancasından çıkan kurşunla belinden vurularak ağır yaralandı.

İlk olay dün saat 22.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Alparslan Mahallesi Fidan Sokak içerisinde meydana geldi. Bir yakınının düğününe giden lise öğrencisi Hüseyin Bozkuş,  düğünde oynadığı sırada kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen pompalı tüfekten çıkan saçmayla sırtından vuruldu. Kanlar içinde yerde kalan Bozkuş, arkadaşları tarafından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bozkuş'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TABANCASIYLA OYNARKEN VURMUŞ
İkinci olay dün ise saat 21.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Karakulak Mahallesi Serincan Sokak'ta yapılan düğünde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Mehmet K., düğün sırasında ruhsatsız tabancasıyla havaya ateş etmek istedi. Silahı tutukluk yapan Mehmet K., bu sorunu gidermek için çalışırken tabancanın ateş alması sonucu Rahim Eken'i belinden vurdu. Kanlar içinde kalan Eken, ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Eken yakınlarının isteği doğrultusunda özel bir hastaneye sevk edildi. Şüpheli Mehmet K. ise  suç aletiyle gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nihat uslu 2015-08-30 17:23:49

yeter artık ya bırakın şu silahları ne biçim insansız ne kutlamayı biliyorsunuz ne sevinmeyi. insanları en mutlu günlerinde ağlatıyorsunuz şerefsizler