Dükkandan Antika Semaverleri Çaldilar

Nursima KESKİN- Zafer KUMRU / ERZURUM, () - ERZURUM'da 50 yıldır semaver tamiratı yapan Hilmi Akkaş'ın dükkanında bulunan antika semaverler çalındı.  Merkez Yakutiye İlçesi'nin Hacı Cuma Mahallesi'nde 50 yıldır semaver tamiratı...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:58
Dükkandan Antika Semaverleri Çaldilar






Nursima KESKİN- Zafer KUMRU / ERZURUM, () - ERZURUM'da 50 yıldır semaver tamiratı yapan Hilmi Akkaş'ın dükkanında bulunan antika semaverler çalındı. 
Merkez Yakutiye İlçesi'nin Hacı Cuma Mahallesi'nde 50 yıldır semaver tamiratı yapan 73 yaşındaki Hilmi Akkaş'ın dükkanı 4 Kasım gecesi soyuldu. Evli 3 çocuk babası Hilmi Akkaş, demir kepengi kesip camı kırarak içeri giren hırsızların, aralarında tamir etmek için müşterilerin getirdikleri de bulunan toplam 20 antika semaveri çaldıklarını söyledi. Daha önce de dükkanına 2 kez hırsız girdiğini, yaklaşık 20 bin liralık semaver ve malzemelerini çaldıklarını belirten Hilmi Akkaş, hırsızların bulunması için polise başvurdu.  
'MÜŞTERİLERİME NE DİYECEĞİM?'

Çevrede güvenlik kamerası görüntüsü olmadığı için hırsızların tespit edilemediğini söyleyen Hilmi Akkaş şunları anlattı:
"Sabah dükkana geldiğimde camın kırık olduğunu gördüm. Dükkanı soymuşlar. 20 antika semaverleri götürmüşler. Çalınanlar 1885 ile 1919 dönemine ait semaverler. Semaverlerin fiyatı 500- 1000 lira arasında değişiyor. Hırsızlar işyerime ilk girişlerinde 25 semaverle birlikte tamirat malzemelerini çaldılar. İkincisinde birşey çalmamışlardı. Bu kez yine semaverlerimi götürdüler. Kendi semaverlerimden umudu kestim ama müşterilerime ne diyeceğim? Lütfen müşterilerimin semaverlerini getirin."
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.