Duvarı delip mağazadan telefon çalan şüpheli tutuklandı

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde bir mağazanın duvarını delip içeri girerek 280 cep telefonu çalan ve polisin takibi sonucu İstanbul'da yakalanan şüphelilerden A.S. sevk edildiği mahkeme tarafından...

25 Ocak 2015 Pazar 11:55
Duvarı delip mağazadan telefon çalan şüpheli tutuklandı






Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde bir mağazanın duvarını delip içeri girerek 280 cep telefonu çalan ve polisin takibi sonucu İstanbul'da yakalanan şüphelilerden A.S. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Hırsızlık, Omurtak Caddesi'nde cep telefonu satan mağazada meydana geldi. Duvarı delerek mağazaya giren hırsızlıklar içeride bulunan yaklaşık 500 bin TL değerinde 280 cep telefonunu çaldıktan sonra kaçtı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine polis şüphelilerin yakalanması için 100 güvenlik kamerasında 300 saatlik görüntüyü tüm detaylarına kadar inceledi. Polis, görüntülerde şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit etti. Aracın İstanbul’da olduğunu belirlenmesi üzerine çalışmayı hızlandıran polis şüphelilerden A.S.’yi yakalandı. Gözaltına alınan A.S., sorgulanmak üzere Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.S., tutuklandı. Soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.