Düzce'de Teröre Tepki

DÜZCE, () - DÜZCE'de, yaklaşık 100 kişi teröre tepki gösterdi. Araçlarını Türk bayraklarıyla süsleyen gençler, Atatürk anıtının önünde toplanarak İstiklal Marşı'nı okudu. Düzce'de dün akşam bir grup genç, yaklaşık 50 aracı...

31 Ekim 2014 Cuma 11:37
Düzce'de Teröre Tepki






DÜZCE, () - DÜZCE'de, yaklaşık 100 kişi teröre tepki gösterdi. Araçlarını Türk bayraklarıyla süsleyen gençler, Atatürk anıtının önünde toplanarak İstiklal Marşı'nı okudu.
Düzce'de dün akşam bir grup genç, yaklaşık 50 aracı Türk bayraklarıyla süsleyerek kent içerisinde tur attı. Daha sonra Anıt Park Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtının önünde toplanan gençler, '1 ölür, 1000 doğarız' yazılı pankart açarken İstiklal Marşı'nı okudu. Hakkari ve Diyarbakır'da askerlerin şehit edilmesine tepki gösteren Gökhan Altundağ, "Bu millet binlerce şehit verdi. Bu millete "Aman" dedirtmeye çalışanlar asla başarılı olamayacaktır. Her kimin niyeti bu ülkeyi bölmekse, her kimin niyeti bu kardeşliği bitirmek ise her kimin niyeti bu vatana, bu bayrağa, bu millete birlik ve beraberliğimize ihanet ekmekse, işte o yavrularımızı şehit edenler onlardır. Bu tuzak ve oyunlara düşmeyeceğiz. Bu oyunlar asla ve asla başarılı olmadı, olmayacak" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.