Edremit'te cinayet; İngilizce öğretmeninin katil zanlıları yakalandı

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evinde bıçaklanarak katledilen İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta'nın ölmeden önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti

27 Şubat 2017 Pazartesi 07:43
Edremit'te cinayet; İngilizce öğretmeninin katil zanlıları yakalandı






Edremit'te cinayet; İngilizce öğretmeni evinde öldürüldü

Balıkesir Edremit'te ingilizce öğretmeni Elif Denizer evinde bıçaklanarak öldürüldü. Polis cinayeti araştırırken talihsiz öğretmenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Son Dakika Haberler, Balıkesir'in Edremit ilçesinde İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta, evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Polis cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlatırken, Isparta'nın önceki akşam ecel ve kaderle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Edremit ilçesinde ingilizce öğretmenliği yapan 47 yaşındaki Elif Denizer Isparta'dan yakınları haber alamayınca evine gitti. Eve giren yakınları, Isparta'yı kanlar içinde yerde hareketsiz şekilde buldu.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Yakınları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirledi.

Polis ve nöbetçi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Elif Denizer Isparta'nın cenazesi otopsi için Adli tıp kurumu morguna gönderildi. Cinayet zanlısının kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlatıldı.

SON PAYLAŞIMLARI ECEL VE KADERDİ...

İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta'nın öldürülmesi yakınlarını yasa boğdu. Isparta'nın öldürülmeden önce ecel ve kader ile ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. İngilizce Öğretmeni öldürülmeden önce sosyal medya hesabından, "İnsan bir ecelini, bir de kaderini bilmezmiş. bilinen tek şey varmış; sevgi. Onun da kıymeti bilinezmiş..!" paylaşımı yaptığı görüldü.

ÖĞRETMEN CİNAYETİNDE 2'NCİ GÖZALTI

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında incelemeye alınan çevredeki güvenlik kamerası görüntülülerinde Elif Isparta'nın evinin korkuluklarından tırmanan bir kişi belirlendi. Polisin, Isparta'nın evinde yaptığı parmak izi çalışmasında da Recep K.'ya (26) ait parmak izlerine rastlandı.

Kimliği belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, Recep K.'yi Edremit yakınlarındaki bir zeytin tarlasında yakaladı.

Recep K.'nin yapılan üst aramasında plastik saplı tornavidaya benzer kapı açmada kullanılan bir alet ile sim kartı ele geçirildi. Şüphelinin suratında çizikler olduğu belirlenirken, olay yerindeki kanlı ayakkabı izi ile de ayağında bulunan ayakkabının izlerinin uyuştuğu belirlendi. Recep K. ve Isparta'dan alınan DNA kalıntıları incelenmek Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Son Güncelleme: 27.02.2017 20:49
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.