Eğlence dönüşü kaza: 6 yaralı

Ergün TOS/ FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde eğlence dönüşü kanala düşen otomobildeki 5'i üniversite öğrencisi 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıralarında Fethiye- Ölüdeniz yolu üzerinde meydana geldi. Ovacık...

28 Mart 2015 Cumartesi 13:14
Eğlence dönüşü kaza: 6 yaralı






Ergün TOS/ FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde eğlence dönüşü kanala düşen otomobildeki 5'i üniversite öğrencisi 6 kişi yaralandı.
Kaza, saat 04.00 sıralarında Fethiye- Ölüdeniz yolu üzerinde meydana geldi. Ovacık Mahallesi'ndeki bir mekanda 5 arkadaşıyla eğlendikten sonra dönüşe geçen Mehmet Ali Karadaş'ın (24) kullandığı 48 RU 822 plakalı kiralık otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Su tahliye kanalındaki beton zemine çarparak durabilen otomobilde, sürücüyle birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu öğrencisi İlyas Özkan (20), Bahar Gökenç (20), Gülsüm Kabak (20), Oğuz Eren (20) ve Hatice Yalvaç (21) yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılar, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Oto Kurtarma Ekibi'nin de yardımıyla hurdaya dönen otomobilden çıkarıldıktan sonra Fethiye'deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.
Kaza sonrası yapılan kontrolde sürücü Mehmet Ali Karadaş'ın 1.94 promil alkollü olduğu tespit edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.