Ek /// Başkonsoloslukta Sarı Toz Paniği

İSTANBUL,() İçinde sarı tozun bulunduğu zarfın önce binanın posta merkezine geldiği, buradan Kanada İstanbul Başkonsolosluğu'na götürüldüğü belirtildi. Üzerinde pul bulunan ancak damga vurulmadığı öğrenilen zarfı başkonsoloslukta...

24 Ekim 2014 Cuma 13:42
Ek /// Başkonsoloslukta Sarı Toz Paniği






İSTANBUL,() İçinde sarı tozun bulunduğu zarfın önce binanın posta merkezine geldiği, buradan Kanada İstanbul Başkonsolosluğu'na götürüldüğü belirtildi. Üzerinde pul bulunan ancak damga vurulmadığı öğrenilen zarfı başkonsoloslukta bir kadın görevlinin açtığı tespit edildi.
Aralarında Kanada İstanbul Başkonsolosu'nun da bulunduğu 9 kişi karantinaya alındı. Bu kişiler ulusal medikal kurtarma aracı ve bir ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.