Ekonomist Gürsel, Beyin Kanaması Geçirdi (2)

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in son durumuyla ilgili bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan, şöyle dedi: "Hasta dün saat 16.00'da acil servise getirildi. Gerekli tetkikler yapıldı...

20 Ekim 2014 Pazartesi 13:11
Ekonomist Gürsel, Beyin Kanaması Geçirdi (2)






DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Prof. Dr. Seyfettin Gürsel'in son durumuyla ilgili bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan, şöyle dedi:
"Hasta dün saat 16.00'da acil servise getirildi. Gerekli tetkikler yapıldı ve tomografisi çekildi. Tomografi sonucunda ağır beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Genel durumunun stabil olması için yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda kanamadan kaynaklanan tablo daha da ciddileşti. Solunum desteğine ihtiyaç duyulduğu için solunum cihazına bağlandı. Bugün çekilen beyin anjiyografisi sonrasında damarsal bir problemin olduğu tespit edilemedi. Hastamızın durumunu ciddiyetini koruyor. Hastanemizde ilgili öğretim üyeleri tarafından gerekli tedaviler yapılıyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.