Elazığ'da eş zamanlı esrarengiz yangınlar panik yarattı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da bugün öğlen saatlerinde aynı anda çok sayıda noktada çıkan yangınlar panik yarattı. Tutuşan ev, ahır ve bahçelerdeki yangına  polis de TOMA araçları ile müdahale etti. Bugün öğlen...

31 Temmuz 2015 Cuma 15:35
Elazığ'da eş zamanlı esrarengiz yangınlar panik yarattı






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da bugün öğlen saatlerinde aynı anda çok sayıda noktada çıkan yangınlar panik yarattı. Tutuşan ev, ahır ve bahçelerdeki yangına  polis de TOMA araçları ile müdahale etti.
Bugün öğlen saatlerinde cuma namazı sırasında, Hicret Mahallesi Tadım yolu ile Sürsürü Mahallesi altında bulunan bahçelerde aynı anda çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile bir anda geniş alana yayıldı. Alevlerin eve sıçraması üzerine gelen Elazığ İtfaiyesi'ne bağlı ekiplerin başlattığı söndürme çalışmalarına, polis de toplumsal olaylarda kullandığı zırhlı TOMA aracıyla su sıkarak destek verdi.

BÜYÜKBAŞLARI TELEF OLDU
Evleri yanan vatandaşlar çeşmelerden kovalara doldurdukları su ile yangını söndürmeye çalıştığı gözlenirken, çok sayıda vatandaş da etrafa yayılan dumandan zehirlendi. 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği vatandaşlar, daha sonra çeşitli hastanelere kaldırılırak tedavi altına alındı. Yangında bir vatandaşa ait ahırda çok sayıda büyük baş hayvanın telef olduğu ileri sürülürken, çok sayıda ev de kullanılmaz hale geldi.
İtfaiye ekipleri ile polis TOMA araçlarının müdahale ettiği yangınlar kontrol altına alınırken, soğutma çalışması devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.