Elbistan'da 4 Kişi Sobadan Zehirlendi

ELBİSTAN(Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi hastanede tedaviye alındı. Olay, öğle saatlerinde Tepebaşı ve Karaelbistan mahallelerinde meydana geldi. Aynı aileden...

21 Kasım 2014 Cuma 15:40
Elbistan'da 4 Kişi Sobadan Zehirlendi






ELBİSTAN(Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi hastanede tedaviye alındı.
Olay, öğle saatlerinde Tepebaşı ve Karaelbistan mahallelerinde meydana geldi. Aynı aileden Muhammed Ali Doğan, Hacer Doğan ve Melik Doğan ile farklı bir evde yaşayan Ebru Coy sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. Yakınları tarafından Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürülen 4 kişiye oksijen tedavisi uygulandı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.