ELEKTRİK ARIZASINI ONARIRKEN AKIMA KAPILIP ÖLDÜ

MARDİN'in Nusaybin İlçesi Güneyli Mahallesi'nde elektrikler kesilmesi üzerine direğe çıkıp onarım yapmak isteyen 49 yaşındaki Cemal Kaya, akıma kapılarak öldü. Nusaybin'de önceden köy statüsünde olan ve daha sonra mahalleye dönüştürülen...

20 Aralık 2014 Cumartesi 13:55
ELEKTRİK ARIZASINI ONARIRKEN AKIMA KAPILIP ÖLDÜ






MARDİN'in Nusaybin İlçesi Güneyli Mahallesi'nde elektrikler kesilmesi üzerine direğe çıkıp onarım yapmak isteyen 49 yaşındaki Cemal Kaya, akıma kapılarak öldü.
Nusaybin'de önceden köy statüsünde olan ve daha sonra mahalleye dönüştürülen Güneyli'de bu sabah saatlerinde elektrikler kesildi. Mahallede zaman zaman elektrik onarım işleriyle uğraşan Cemal Kaya, arızayı gidermek için çıktığı elektrik direğinde akıma kapılarak yere düştü. Köylüler tarafından ağır yaralı olarak Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya'ya doktorlar müdahale etti. Kalbi duran Kaya, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşama döndürülemedi. Kaya'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.