Elektrik kesintisine tepki gösteren esnaf, müdürün makamını işgal etti

Sedat BUDAK/DOĞUBAYAZIT (Ağrı), () - AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde elektrik kesintilerine tepki gösteren bir grup esnaf, Aras Elektrik Dağıtım Şirketi'ne giderek müdürün makamını işgal etti. İlçedeki esnaftan yaklaşık 50 kişilik...

30 Ocak 2015 Cuma 13:16
Elektrik kesintisine tepki gösteren esnaf, müdürün makamını işgal etti






Sedat BUDAK/DOĞUBAYAZIT (Ağrı), () - AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde elektrik kesintilerine tepki gösteren bir grup esnaf, Aras Elektrik Dağıtım Şirketi'ne giderek müdürün makamını işgal etti.
İlçedeki esnaftan yaklaşık 50 kişilik grup, sık sık elektrik kesintisi meydana geldiğini ileri sürerek Aras Elektrik Dağıtım Şirketi Şubesi'ne gitti. Şube Müdürü Muhammet Alkanat ile görüşmek isteyen grup, dışarıda olduğunu öğrenince makam odasına girip beklemeye başladı. Çalışanların şikayeti üzerine gelen polis ekibi, müdürün makam odasını işgal eden kalabalığı çıkardı.
Protestocu grup binadan ayrılırken, elektriklerin sürekli kesildiğini, iş yapamadıklarını ve soruna bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.