Elektrik sayacına bakmak isterken, silahlı saldırıya uğradılar

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde elektrik sayacını kontrol etmek için zemin kata inen Ramazan Çiftçi ile Oğuz Bozkurt kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 22:23
Elektrik sayacına bakmak isterken, silahlı saldırıya uğradılar






Elektrik sayacına bakmak isterken, silahlı saldırıya uğradılar

Mehmet SEZGİN/ SİVEREK,(Şanlıurfa),() - ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde elektrik sayacını kontrol etmek için zemin kata inen Ramazan Çiftçi ile Oğuz Bozkurt kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan enişte ve kayınbirader hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. 

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, binanın en üst katında yaşayan Ramazan Çiftçi, eniştesi Oğuz Bozkurt'u ile kesilen elektrikleri kontrol etmek için sayacın bulunduğu zemin kata indikleri sırada kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı.


Saldırganlar olay sonrası kaçarak izini kaybettirirken, Çiftçi ve Bozkurt yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar, acil serviste tedaviye alındı. Olay yerinde çalışma yaparak delil toplayan polis, saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.