Elektrik süpürgesi ile toplanan uyuşturucu delil oldu

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da ihbar üzerine harekete geçen polislerin durdurmak istediği otomobilin sürücüsü kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında araçtan yanlarında bulunan toz halindeki sentetik uyuşturucu...

06 Mart 2015 Cuma 16:29
Elektrik süpürgesi ile toplanan uyuşturucu  delil oldu






Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da ihbar üzerine harekete geçen polislerin durdurmak istediği otomobilin sürücüsü kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında araçtan yanlarında bulunan toz halindeki sentetik uyuşturucu metamfetamini yola döken sürücü ve yanındaki oğlu, yakalanıp gözlatına alındı. Polis, aracın içerisini elektrik süpürgesi ile süpürerek 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı Narkotimler, Doğu illerinden metamfetamin getirileceği ihbarı üzerine operasyon için düğmeye  bastı. Narkotimler, Kestel İlçesi girişinde içersinde E.İ. (51) ile oğlu O.İ.’nin (25) bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Durmayıp kaçan sürücü E.İ. ve ve yanındaki oğlu, yanlarında bulunan  toz halindeki metamfetamini yola döktü. Polis, kovalamacanın ardından yakalanan zanlıların bulunduğu otomobillin içini elektrik  süpürgesi ile süpürünce, toz torbasının içersinde aracın koltukları ve paspaslarına saçılan 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.


FOTOĞRAFLI 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.