Elektrik teknisyeni alkol komasından öldü

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da konakladığı pansiyonda aşırı miktarda alkol alan elektrik teknisyeni 45 yaşındaki İbrahim Gençer, alkol komasına girerek öldü. Olay, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba 2280 Sokak'ta bulunan bir pansiyonda...

28 Mart 2015 Cumartesi 12:58
Elektrik teknisyeni alkol komasından öldü






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da konakladığı pansiyonda aşırı miktarda alkol alan elektrik teknisyeni 45 yaşındaki İbrahim Gençer, alkol komasına girerek öldü.
Olay, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba 2280 Sokak'ta bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Elektrik teknisyeni İbrahim Gençer, alkol aldıktan sonra yaklaşık bir aydır kaldığı pansiyona geldi ve odasında içmeye devam etti. Alkol komasına girip ölen İbrahim Gençer'i, pansiyon çalışanları odasında ölü buldu.
Gencer'in cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.