Elektrikli Bisiklet Böyle Çalindi

Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da, otoparka kilitlenen elektrikli bisiklet çalındı. Hırsızlık, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir spor salonunun önünde meydana geldi. Spor salonuna vücut geliştirme için...

22 Kasım 2014 Cumartesi 17:32
Elektrikli Bisiklet Böyle Çalindi






Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da, otoparka kilitlenen elektrikli bisiklet çalındı. Hırsızlık, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir spor salonunun önünde meydana geldi. Spor salonuna vücut geliştirme için elektrikli bisikletiyle gelen 16 yaşındaki Z.P., otoparka bisikletini kilitledikten sonra içeri girdi. Z.P.'nin içeri girmesinin ardından hırsız, bisikletin yanına geldi. Güvenlik kamerası ile kaydedilen hırsızlıkta, kimliği tespit edilemeyen şüpheli kısa sürede kilidi açtıktan sonra bisikleti çaldı. Bisikletinin çalındığını fark eden Z.P., polise haber verdi. Görüntüleri inceleyen polis, eşkalini belirlediği hırsızı ve çaldığı bisikleti bulmak için çalışmaya başladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.