Emekli öğretmeni öldüren katillere ceza yağdı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bedensel engelli emekli öğretmen Hamide Çavdar'ın (61) öldürülmesiyle ilgili davada, tutuklu 4 sanıktan 2 kardeşe ömür boyu, diğer 2 sanığa ise 15'er yıl hapis cezası verildi...

03 Mart 2019 Pazar 08:55
Emekli öğretmeni öldüren katillere ceza yağdı






Emekli öğretmeni öldüren katillere ceza yağdı


Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçtiğimiz yıl 13 Ekim 2018'de Gökpınar Mahallesi Acıpayam Karayolu kenarındaki apartmanın 1'inci katında tam bir vahşet yaşanmıştı. İki çocuk annesi, emekli öğretmen Hamide Çavdar, evinin balkonunda 7 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Fatih Mahallesi'ndeki bir eve gerçekleştirdiği operasyonda, bedensel engelli Çavdar'ın sahibi olduğu dükkanı kiralayıp pidecilik yapan Hayati Yadık (22) ve kardeşi Onur Yadık (19) ile yanlarında çalışan H.İ.Y. (17) ve M.A.'yı (15) gözaltına aldı.

4 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANMIŞTI

Evde yapılan aramada kar maskesi, kask ve bıçak bulundu. İki kardeşin, Hamide Çavdar'dan dükkanı kiralarken teminat olarak verdikleri 22 bin lirayı geri istedikleri, alamayınca kadını öldürdükleri belirlendi. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklandı. 

İKİ ÖMÜR BOYU, İKİ 15'ER YIL HAPİS

Tutuklu sanıklar hakkında Denizli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın karar duruşmasında, sanıklardan Hayati Yadık ile Onur Yadık ömür boyu; iki kardeşe yardım etmekle suçlanan H.İ.Y. ile M.A. ise 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Pamukkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.