Emekli polis, kaymakamlığı bastı 1 ölü 3 yaralı var..

Sakarya'nın Ferizli İlçesi’nde emekli polis memuru 55 yaşındaki Turgut Sezgin, hasmını kaymakamlığa kovaladı, 1 ölü 3 yaralı var

19 Aralık 2014 Cuma 01:38
Emekli polis, kaymakamlığı bastı 1 ölü 3 yaralı var..






Emekli polis, kaymakamlığı bastı 1 ölü 3 yaralı var..

Sakarya'nın Ferizli İlçesi’nde emekli polis memuru 55 yaşındaki Turgut Sezgin, Kaymakamlık binasında bulunan İlçe Tapu Müdürlüğü önünde rastladığı 35 yaşındaki besici Murat Yılmaz’a kurşun yağdırdı. Murat Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, çevrede bulunan 3 kişi de seken kurşunlardan yaralanarak hastaneye kaldırdı.
Olay saat 16.00’da Ferizli Kaymakamlığı binasında bulunan Tapu Müdürlüğü önündeki koridorda meydana geldi. Emekli polis memuru Turgut Sezgin bir iş için, içinde bazı resmi kurumların müdürlüklerinin de bulunduğu Kaymakamlık binasına geldi. Koridorda rastladığı ilçede besicilik yapan 2 çocuk babası Murat Yılmaz’a, 9 milimetre çapındaki tabanca ile art arda ateş etti. Murat Yılmaz aldığı kurşun yaraları ile olay yerinde yaşamını yitirirken, emekli polisin tabancasından çıkan kurşunların isabet etmesiyle Tapu Müdürlüğü’nde bulunan Zeynep ve kardeşi Hatice Ç. ile Murat G.nin de yaralanmasına neden oldu.
Saldırı sonrasında emekli polis memuru Turgut Sezgin gözaltına alınırken, cinayetin namus meselesi yüzünden işlendiği öne sürüldü. Soruşturma sürdürülüyor. DHA
Son Güncelleme: 19.12.2014 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.