Emniyet müdürlüğüne saldırıya kimler yardım etti?

Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırının ardından polis kanlı eyleme destek veren 5 kişinin peşine düştü

02 Nisan 2015 Perşembe 09:34
Emniyet müdürlüğüne saldırıya kimler yardım etti?






Emniyet müdürlüğüne saldırıya kimler yardım etti?

Terör örütü DHKP-C'nin son iki gündür düzenlediği saldırıların ardından İstanbul polisi eylemlere destek veren şüphelilerin peşine düştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik terör saldırısında 5 kişinin rol almış olabileceği ileri sürülüyor.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görgü tanıkları saldırıda öldürülen kadın terörist dahil olmak üzere 5 kişinin rol almış olabileceğini ileri sürdü.

ÖNCE EL BOMBASI ATTI

Tanıkların anlattıklarına göre kadın terörist Emniyet Müdürlüğü girişine bir el bombası attı. Bu sırada mesaiden çıkış yapan polisler ateş ederek karşılık verdi. Kadın terörist bu karşı ateş sırasında öldürüldü.

KAÇAN KİŞİLER SALDIRIDA ROL ALDI MI?

Tam bu sırada kadının yakınında bulunan ve çeşitli istikametlere kaçan 4 kişinin saldırıya karışmış olabileceği düşünülüyor. Bu 4 kişiden birinin bina yakınında yakalanıp gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan saldırı sonrası kaçan şüphelilere yönelik araştırmalarda 13 kişinin de  incelenmek üzere gözaltına alındığı belirtildi.

KADIN TERÖRİSTİN KİMLİĞİ

Öldürülen kadın teröristin Elif Sultan Kalsen olduğu açıklandı.
Son Güncelleme: 02.04.2015 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.