Engelli kızı sokakta taciz eden sapık tutuklandı

Şanlıurfa Eyyübiye'de henüz 12 yaşında ve engelli olduğu öğrenilen küçük kızı dakikalarca sokak arasında taciz eden sanık dün yakalanarak cezaevine gönderildi.

14 Ekim 2018 Pazar 09:33
Engelli kızı sokakta taciz eden sapık tutuklandı







Engelli kızı sokakta taciz eden sapık tutuklandı

Şanlıurfa'da 12 yaşındaki engelli küçük kızı sokak ortasında taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi'nde sokakta gördüğü 12 yaşındaki engelli küçük kızı taciz ettiği iddasıyla gözaltına alınan 47 yaşındaki E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; Zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının küçük kızı taciz ettiği anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

ŞANLIURFA'DA TEPKİLER YÜKSELDİ

Şanlıurfa’da engelli olduğu belirtilen küçük bir kızın 50 yaşlarındaki bir sapık tarafından dakikalarca cinsel tacize uğraması güvenlik kameralarına yansımış, vatandaşların olayı öğrenmesinin ardından kamuoyunda sert tepkiler yükselmişti. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi'nde tüyleri diken diken eden bir cinsel taciz olayı yaşandı. Sokakta yürüyen ve engelli olduğu belirtilen küçük bir kız, kimliği belirlenemeyen 50 yaşlarındaki bir sapığın cinsel tacizine uğradı. Sapık adam duvar dibinde sıkıştırdığı engelli küçük kızı dakikalarca taciz ederken küçük kız ise sapığın elinde kurtulmak için yoğun çaba harcadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.