Erkan Katmış cinayeti | Yanlışlıkla girdiği tuvalet yüzünden öldürülmüş

İş adamı Erkan Katmış'ın otel çıkışı kurşunlanarak öldürülmesi olayında gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin, iş adamını, kız arkadaşının olduğu tuvalete yanlışlıkla girmesi sonucu çıkan tartışmada öldürdüğünü söylediği öğrenildi...

15 Nisan 2019 Pazartesi 15:40
Erkan Katmış cinayeti | Yanlışlıkla girdiği tuvalet yüzünden öldürülmüş






Erkan Katmış cinayeti | Yanlışlıkla girdiği tuvalet yüzünden öldürülmüş



Kocaeli'nin İzmit ilçesi Körfez Mahallesi'nde bulunan bir otelde arkadaşları ile yemek yedikten sonra saat 02.30'da dışarı çıkan Erkan Katmış (38),A.Ş. isimli şüpheli tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekiplerince aranan A.Ş. adlı cinayet şüphelisi, polise giderek teslim oldu.

ŞÜPHELİLERDEN 2'Sİ SERBEST

Edinilen bilgilere göre olayda E.F.Ş. ve A.B. isimli şüpheliler de polis ekiplerince gözaltına alındı. Sorguları tamamlandıktan sonra sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden A.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.F.Ş ile A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TUVALET TARTIŞMASI CİNAYETİ

Öte yandan, tutuklanan A.Ş.'nin, Erkan Katmış'ı kız arkadaşının olduğu bayanlar tuvaletine yanlışlıkla girmesi sonucu çıkan tartışma sonrasında öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.